Ouder en kind groep #opladers op bezoek in het Voedselbos.

Eind mei heeft Chris Frencken namens inwonerscollectief Brummen Gezond een korte rondleiding gegeven in het Voedselbos Nieuwe Erven aan een groep moeders en jonge kinderen. Aansluitend op de rondleiding was er nog een lekkere picknick.
Volgens de groep een prachtige ochtend op een prachtige plek.

Zie ook het bericht van #opladers op Instagram.:
https://www.instagram.com/reel/C7oQPojNZBp/?igsh=djB4Zm40dmJhanZn

#opladers is een landelijke beweging: Het is voor jonge gezinnen makkelijk om even uit balans te raken. We willen allemaal het beste voor onze kinderen. Daarom willen we bouwen aan een krachtig netwerk om ze heen. Dit doen we door ouders meer met elkaar in contact te laten komen. Zo kunnen zij vragen rondom opvoeden en opgroeien met elkaar delen. Elkaar steunen en aandacht geven. (bron: www.mijnopladers.nl)

Begin dit jaar nam coördinator Fiona Vloet van #opladers contact op met inwonerscollectief Brummen Gezond. Al snel volgde een eerste kennismaking. De
bijeenkomst in het voedselbos laat zien welke rol Brummen Gezond kan spelen bij het verbinden van inwonersinitiatieven. De geslaagde bijeenkomst krijgt op 21 juni a.s. een vervolg met een nieuw bezoek van #opladers aan het voedselbos.
Meer weten over of aansluiten bij #opladers ? Kijk op https://mijnopladers.nl/gemeente-brummen/.

Foto van website #opladers van het bezoek.
Scroll naar boven